November har trettioen dagar

November har trettioen dagar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Magnus Cadier. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken November har trettioen dagar online.

Rsfoodservice.se November har trettioen dagar Image

NOVEMBER HAR TRETTIOEN DAGAR: I centrum står Daniel, hans tomrum och hans kamera. Vi får följa Daniel i letandet efter sprickor och håligheter under en skenbart stillsam månad. Han är besatt av att fotografera tomrum. Att tillfälligt komma bort från barndomsstaden är tänkt att bli en väg till återhämtning efter en depression.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,49 MB

FILNAMN: November har trettioen dagar.pdf

ISBN: 9789186905590

FÖRFATTARE: Magnus Cadier

LADDA NER
LÄSA ONLINE

November har trettioen dagar | Stockholms Stadsbibliotek

Ändå skulle jag vilja påstå att November har trettioen dagar, är en kärleksroman. Längtan efter kärlek är också kärlek. Kärlek som kan göra så ont men som vi ändå inte vill avstå från, kärlek som är grundläggande för att vi ska kunna leva.

Sommarboken för vuxna osynlig - Trelleborgs bibliotek

Trettio dagar har november, april, juni och september. Februari tjugoåtta allen. Alla de övriga trettioen. Författaren till detta lyriska mästerverk är Hans Jacob Seseman (1751-1819), den svenska nonsensversens fader (dock ofrivilligt) och från 1793 lärare vid apologistskolan här i Vadstena.

RELATERADE BÖCKER