November har trettioen dagar

November har trettioen dagar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Magnus Cadier. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken November har trettioen dagar online.

Rsfoodservice.se November har trettioen dagar Image

NOVEMBER HAR TRETTIOEN DAGAR: I centrum står Daniel, hans tomrum och hans kamera. Vi får följa Daniel i letandet efter sprickor och håligheter under en skenbart stillsam månad. Han är besatt av att fotografera tomrum. Att tillfälligt komma bort från barndomsstaden är tänkt att bli en väg till återhämtning efter en depression.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,56 MB

FILNAMN: November har trettioen dagar.pdf

ISBN: 9789186905590

FÖRFATTARE: Magnus Cadier

LADDA NER
LÄSA ONLINE

November har trettioen dagar - Täby Bibliotek

Magnus Cadier signerar sin roman NOVEMBER HAR TRETTIOEN DAGAR. torsdag / 26 september / 2019 ... Mail har skickats. Kolla din e-post efter återställningslänk. Det kan ta upp till 30 minuter innan du får mailet. Klart! Ditt konto har skapats. Nu kan du börja favorisera. Mina sidor.

Novembermöte visar på nya möjligheter - Kristianstadsbladet

Så kunde jag efter trettioen dagar rulla ut genom grindarna i min röda fara. Skräcken över att grindarna inte skulle öppnas var omänsklig. Svetten lackade i min panna och det vet i fan om jag inte hade lite handsvett också. Så kan det gå Trettioen dagars specialuppdrag avslutat. Så kan det gå. Därav min totala […]

RELATERADE BÖCKER