Kärleksspelet

Vill du läsa Kärleksspelet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Diane Gaston. Att läsa Kärleksspelet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kärleksspelet Image

Kärleksspelet Lord Guy Keating är i desperat behov av pengar, allt han ärvt är sin fars spelskulder. Han rymmer med "arvtagerskan" Emily Duprey och de gifter sig i all hast. När sanningen går upp för honom att Emily är lika utfattig finns bara en utväg kvar - han måste återvända till de förhatliga spelborden!När Emily upptäcker att hennes man är en spelare vill hon fly äktenskapet, trots att hon älskar honom. För det behöver hon pengar och en vågad plan sätts i verket. Varje kväll förvandlas hon till Gäckande änkan, en spelande maskerad förförerska som männen öser pengar över.Guy får höra talas om den mystiska kvinnan och lockas till den spelklubb där hon håller hov. Döm om hans förvåning när han genast känner igen sin hustru - den tysta, lite tråkiga Emily - bakom den glittrande fasaden. Men han bestämmer sig för att inte avslöja hennes hemlighet, och nu tar deras äktenskap en oanad vändning...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,44 MB

FILNAMN: Kärleksspelet.pdf

ISBN: 9789150705690

FÖRFATTARE: Diane Gaston

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kärleksspelet - Diane Gaston | Harlequin

Fast idag är sexualitet lite mer öppet och dessutom något som är väldigt växlande, man behöver inte sätta sig själv i en kategori och det har det här kärleksspelet redan tänkt på, det här kärleks spelet passar alla, vilken sexuell preferens man än har! Detta är ett sällskapsspel för par eller ett sällskapsspel för två.

Kärleksspel? - Bröllopstorget.se

Köp - 149 kr! Kärleksspelet. Spel - Kärleksspelet. Kärleksspelet, ett romantiskt spel som leder till

RELATERADE BÖCKER