Fri från förkastelse

Fri från förkastelse-boken skrevs 1998-12-01 av författaren Linda Bergling. Du kan läsa Fri från förkastelse-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Linda Bergling.

Rsfoodservice.se Fri från förkastelse Image

En bok om Guds kärlek som helar och upprättar. Många människor kämpar med en känsla av otillräcklighet. De plågas av en ständig känsla av att egentligen inte vara älskade, att inte duga. Den här boken hjälper dig att förstå varför förkastelse uppkommer och hur det är möjligt att bli fullkomligt fri. Den visar på en biblisk väg till att bearbeta sitt liv och ta emot helande och upprättelse inom detta område. Boken inriktar sig främst till den som själv har problem med förkastelse, men lämpar sig mycket väl som undervisning till den som vill hjälpa andra. Boken tar upp ämnen som: Förkastelsens grundorsak, försoningsgärningens verklighet, Jesu exempel och identifikation med din nöd, orsaker till förkastelse, symtom på förkastelse, vägen till förvandling, Guds plan för ditt liv och helande från förkastelse.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,69 MB

FILNAMN: Fri från förkastelse.pdf

ISBN: 9789170410383

FÖRFATTARE: Linda Bergling

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vad är förkastelse? del.2 | Livsnjutare

Beskrivning. Fri från förkastelse En bok om Guds kärlek som helar och upprättar. Många människor kämpar med en känsla av otillräcklighet. De plågas av en ständig känsla av att egentligen inte vara älskade, att inte duga.Den här boken hjälper dig att förstå varför förkastelse uppkommer och hur det är möjligt att bli fullkomligt fri.

Fri från självcentrering - jag, mig och mitt | Vingården ...

Här följer några punkter från boken om hur man som kristen kan bli fri från förkastelse: Reaffirm your accepted position in Christ (Ephesians 2:6). Cast all your cares on Jesus and tell Him exactly what you are feeling (1 Peter 5:7). Renew (renovate) your mind with truth (Romance 12:2). Forgive those who have hurt you (Matthew 6:12-15).

RELATERADE BÖCKER