Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid

Vill du läsa Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Dorotea Pettersson. Att läsa Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid Image

Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga. Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter. Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,40 MB

FILNAMN: Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid.pdf

ISBN: 9789177916284

FÖRFATTARE: Dorotea Pettersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jag ska bara... : konsten att få det gjort i tid - Dorotea ...

Jag ska bara-konsten att få det gjort i tid. av Dorotea Pettersson (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Ämne: Personlig utveckling, Prokrastinering, Fler ämnen: Personlig träning; Psykologi; ... 1 av 3 exemplar finns att låna, 1 reservationer i kö, ...

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid - E-bok ...

Jag ska bara...: konsten att få det gjort i tid (Ljudbok nedladdning, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER