Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv

Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Andrén,Erika Brokvist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv online.

Rsfoodservice.se Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv Image

Visst vill vi alla leva ett rikt liv? Men hur gör man och vad är det egentligen som är viktigt i livet? De flesta är idag överens om att vi måste ändra vårt samhälle till en hållbar variant. Ett rikt liv består av en rad anekdoter om hur vi kan leva våra liv i ett sådant samhälle. Går det att leva på rätt sätt och ändå behålla livskvalitén? Författarna tycker att det är självklart. Med en gnutta eftertänksamhet kan man plötsligt leva ett liv i lyx. Och mitt i det sköna och rika livet kan man till och med vara cool och dessutom ha kul. Våra ständiga små och stora val i livet påverkar inte bara vårt eget välbefinnande utan också vår omgivning. Ett rikt liv ger en och annan tankeställare, ett och annat skratt, en hel del inspiration och förhoppningsvis lite vidgade vyer!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,82 MB

FILNAMN: Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv.pdf

ISBN: 9789185815449

FÖRFATTARE: Lars Andrén,Erika Brokvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Experternas bokval - viivilla.se

Allt om författaren Lars Andrén. Populära böcker av Lars Andrén är Ett rikt liv : inspiration till ett lyxigt ekoliv, Solenergi : praktiska tillämpningar i bebyggelse och Passivhus : en handbok om energieffektivt byggande.

Om RikaErika | RikaErika

Ett rikt liv inspiration till ett lyxigt ekoliv. av Lars Andrén Erika Brokvist (Bok) 2010, Svenska, För vuxna Ämne: Miljödebatt, Miljöfrågor, Miljöpolitik, Miljövård, Naturskydd, Hem, Hushåll, Upphov: ... Till toppen av sidan ...

RELATERADE BÖCKER