Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre

Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Maggan Hägglund. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre online.

Rsfoodservice.se Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre Image

Här får du en helt unik manual från en som tappat fotfästet, tittat för djupt i glaset men som rest sig långt innan knockout Denna bok rekommenderar jag alla, särskilt kvinnor 50+. Det är en hoppfull bok. ur förord av Amelia AdamoEtt stort glas vin till den fina köttbiten, också mitt i vardagen, är en uppskattad guldkant i livet för många av oss.Maggan Hägglund ville också njuta, ville unna sig, få fler guldkanter på tillvaron. Hon tillhörde Den Nya Vin-generationen.Men sakta gled hon över från att vara en njutningsdrickare till att få problem. Tills den morgon hon nådde vägs ände. Nu fick det vara nog. Till sin förvåning upptäckte hon att det inte alls var svårt att sluta.Maggan Hägglund har skrivit en praktisk, positiv och insiktsfull bok, både för den som har problem med sitt drickande och för den som fortfarande njuter, men skulle vilja öka sin livskvalitet och sitt välmående. För ett av de effektivaste sätten att må så bra man kan är just att hålla alkoholkonsumtionen på en lagom nivå och som hon skriver, på köpet få mer energi, bättre hy, kanske bli av med både sömnproblem och depression och minska risken för cancer, benskörhet och annat elände.Och, visar Maggan, det finns många andra sätt att njuta än genom ett stort glas rödvin.Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara där hon fortfarande skriver krönikor. Libris har tidigare gett ut hennes bok Maggans lilla starksköra och Drunkna inte i dina känslor, som hon skrivit tillsammans med Doris Dalin.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,15 MB

FILNAMN: Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre.pdf

ISBN: 9789173873338

FÖRFATTARE: Maggan Hägglund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hägglund maggan - njutningsparadoxen - ökad livskvalitet ...

Pris: 25 kr. pocket, 2017. Skickas idag. Köp boken Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre av Maggan Hägglund (ISBN 9789173875455) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Att hantera drog- och alkoholmissbruk. Fyndlisa

Pris: 21 kr. Inbunden, 2014. Finns i lager. Köp Njutningsparadoxen : ökad livskvalitet med ett glas mindre av Maggan Hägglund på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER