Humor i helgade hyddor. 12

Vill du läsa Humor i helgade hyddor. 12 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Roberth Johansson. Att läsa Humor i helgade hyddor. 12 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Humor i helgade hyddor. 12 Image

"Vi som är ganska tråkiga ja, särskilt alla vi behöver spontan tokighet omkring oss så att vi får användning för de skrattmuskler Herren har utrustat oss med. Skrattet är som en vandringsstav på vägen. I serien Humor i helgade hyddor finns allt som fyller dessa behov, och därför är det med glädje jag rekommenderar denna tolfte volym till läsning", skriver Erika Cyrillus i förordet i denna - än en gång den sista - Humor i helgade hyddor. Tolv volymer och nu över 100.000 exemplar - då måste väl ändå frågan få ställas: vem i hela världen överträffar Roberth Johansson som dokumenterare av helgad humor? Utdrag ur boken: En liten pojke i Umeå ville inte ligga ensam på sitt rum. Han tjatade ivrigt om att få ligga inne hos far och mor.- Du behöver inte vara rädd, sa mamma, för Gud är hos dig därinne!Men pojken gav sig inte. Det fick mamma göra istället och pojken fick komma in till föräldrarna. Nöjd utbrast den lille:- Nu blev allt Gud bra snopen, när han får vara ensam därinne!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,42 MB

FILNAMN: Humor i helgade hyddor. 12.pdf

ISBN: 9789173170765

FÖRFATTARE: Roberth Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arken | Humor i helgade hyddor 12

Humor i helgade hyddor 13 Roberth Johansson . Rea! De tråkigaste människorna jag känner är komiker och de roligaste är präster, lär Hasse Alfredsson ha sagt. Om det är så kan man undra över vad det beror på.

Humor i helgade hyddor - Wikipedia

RELATERADE BÖCKER