En modern familj

En modern familj-boken skrevs 2018-02-14 av författaren Helga Flatland. Du kan läsa En modern familj-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Helga Flatland.

Rsfoodservice.se En modern familj Image

Efter fyrtio års äktenskap bestämmer sig Torill och Sverre för att skiljas. De är sjuttio år, nyblivna pensionärer och känner sig klara med familjeprojektet. Det gör inte deras tre vuxna barn: Liv, Ellen och Håkon. För dem är familjen på olika men högst påtagliga sätt ett centrum, själva grunden för deras värderingar, val och ambitioner. Ett födelsedagsfirande med hela familjen på semester i Italien blir starten på uppbrottet, och rutiner och rollfördelningar löses upp. När föräldrarna så går skilda vägar rycks marken undan för var och en av syskonen. Och balansen dem emellan förändras. Genom de tre syskonens olika ögon berättas en historia om tillhörighet, uppbrott och konsekvenser. Vad är egentligen en familj? Helga Flatland (f. 1984) debuterade 2010 med Bli hvis du kan. Reis hvis du må, en bok som fick fin kritik och för vilken Flatland tilldelades en rad litterära priser. Med En modern familj visar Helga Flatland att hon är en av de största yngre författarna i Norge och hon jämförs med Linn Ullman.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,74 MB

FILNAMN: En modern familj.pdf

ISBN: 9789188647856

FÖRFATTARE: Helga Flatland

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Microsoft Family Safety

ABC is saying goodbye to Phil, Claire, Jay, Gloria and the rest of the Modern Family clan after the upcoming eleventh season. "[Co-creators Christopher Lloyd and Steven Levitan] have created one ...

Modern Family - HEM - Den officiella hemsidan för FOX TV i ...

En modern familj är min första bekantskap med författarens böcker. Det är en bok som berör och engagerar. Jag blir berörd av familjen och hur allt rasar i och med skilsmässan, samtidigt stör det mig lite, varför kan de bara inte prata med varandra istället för att ta avstånd och tro saker för sig själva.

RELATERADE BÖCKER