Allas älskare, ingens älskling

Allas älskare, ingens älskling är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Per Hagman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Allas älskare, ingens älskling online.

Rsfoodservice.se Allas älskare, ingens älskling Image

Allas älskare, ingens älskling är en självbiografisk roman, en syskonbok till den hyllade Att komma hem ska vara en schlager, som utkom 2004. Den rör sig mellan kvarterskrogen i Nice, via stillheten på västgötaslätten och ett Marstrand under högsäsong, vidare till ett iskallt ödsligt Tunis och Lampedusas enda lönnkrog. Det är berättelsen om att bli äldre, om friheten och frihetens pris, om den stora världen och den lilla. Men mest av allt handlar det om en människas instinktiva strävan efter att vara främling överallt utom i sig själv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,48 MB

FILNAMN: Allas älskare, ingens älskling.pdf

ISBN: 9789174296778

FÖRFATTARE: Per Hagman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: Allas älskare, ingens älskling - Per Hagman | SvD

Hur kan jag ha missat att läsa Per Hagman? Tack Hermia för att du Instagrammade häromdagen, nu hittade jag till Allas älskare, ingens älskling. Någonstans hade jag fått för mig att hans böcker vara av det där navelskådande slaget som bara geniförklarade, missförstådda unga lovande manliga författare kan skriva och så var det något helt annat.

Allas älskare, ingens älskling - Ljudbok & E-bok - Per ...

Allas älskare, ingens älskling roman. av Per Hagman (Bok) Svenska, För vuxna Självbiografisk roman. Berättaren lever ett kringflackande liv med nedslag i uppväxtens Västergötland, på Marstrand, i Nice och Palermo. Han säger sig vara född till att längta ut i den stora världen.

RELATERADE BÖCKER