Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket

Vill du läsa Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Villy Red Bergström. Att läsa Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket Image

Pris: 179 kr. Inbunden, 1997. Tillfälligt slut. Bevaka Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket så får du ett mejl när boken går att köpa igen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,55 MB

FILNAMN: Arbetsmarknad och tillväxt. Tio års forskning med facket.pdf

ISBN: 9789188594792

FÖRFATTARE: Villy Red Bergström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Korttidspermittering - Ekonomifakta

Den sociala pelaren innehåller 20 rekommendationer och riktlinjer kring arbetsmarknad och sociala rättigheter i medlemsländerna. ... väldigt bra" och ser den som en delförklaring till att stödet för EU hos allmänhet och fack ökat de senaste åren. ... utbildning och forskning med mer gränsöverskridande satsningar.

Pär Hansson - Handelshögskolan vid Örebro universitet ...

‒ Svenska fack har tagit ansvar och ordnat reallönehöjningar varje år. Och det har inte påverkat arbetslösheten negativt. ... I rapporten påpekas att samhällen med starka fack kan förväntas ha en större offentlig sektor, ... det är bättre att satsa på forskning och utveckling och på mer automatisering, ...

RELATERADE BÖCKER