Falleri, fallera, falleralla

Falleri, fallera, falleralla-boken skrevs 2015-05-06 av författaren Carin Gerhardsen. Du kan läsa Falleri, fallera, falleralla-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carin Gerhardsen.

Rsfoodservice.se Falleri, fallera, falleralla Image

Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom. Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt. Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet. Falleri, fallera, falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen. Carin Gerhardsens populära serie om Hammarbypolisen har de senaste åren seglat upp på topplistorna och har blivit storfavoriter för deckarälskare som uppskattar ett gediget intrigbygge, mycket Stockholmskänsla och ett persongalleri som engagerar. Hennes böcker filmatiseras nu.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,12 MB

FILNAMN: Falleri, fallera, falleralla.pdf

ISBN: 9789187441714

FÖRFATTARE: Carin Gerhardsen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Falleri fallera falleralla - Carin Gerhardsen - Pocket | Bokus

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.

Falleri - Pockettoppen

Falleri, fallera, falleralla. av Carin Gerhardsen. POCKET. Pocketförlaget, Svenska, 2016-03-15 Serie: Hammarbyserien (del 8) Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

RELATERADE BÖCKER