Majken minröjare

Vill du läsa Majken minröjare pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Karin Brunk Holmqvist. Att läsa Majken minröjare online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Majken minröjare Image

Medan Ossian ger sig ut på sin livs resa till Bornholm fortsätter det lugna livet i den lilla byn Skillinge på Österlen. Tills Majken går på stranden och hittar en fin dekoration till rabatten och hela samhället får evakueras. Majken skäms och blir lättad när allas uppmärksamhet istället riktas mot Ossians hus som står mörkt och övergivet. Ossian lämnar nästan aldrig Skillinge och alla undrar vart han tagit vägen. Sara, som går i nian, är mycket god vän med den äldre mannen och bestämmer sig för att ta reda på vad som hänt. Karin Brunk Holmqvists varmhjärtade och underhållande romaner tillhör Sveriges mest lästa. Detta är hennes elfte roman sedan debuten med Potensgivarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,24 MB

FILNAMN: Majken minröjare.pdf

ISBN: 9789176590423

FÖRFATTARE: Karin Brunk Holmqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Majken minröjare - Biblioteken i Norrbotten

Pris: 189 kr. Inbunden, 2017. Finns i lager. Köp Majken minröjare av Karin Brunk Holmqvist på Bokus.com. Boken har 4 st läsarrecensioner.

Majken minröjare - Karin Brunk Holmqvist - pocket ...

Men "Majken minröjare" är spännande. Inte action, förstås, om man syftar på våld, blod och död. (Här dör endast hunden Totte och det är sorgligt så det räcker.) Ändå kan man nog säga att Brunk Holmqvist den här gången använt en deckarspänning för att driva på berättelsen.

RELATERADE BÖCKER