Oanade höjder

Vill du läsa Oanade höjder pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Cara Lockwood. Att läsa Oanade höjder online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Oanade höjder Image

Förförd av en främling ... Juliana längtar efter förströelse i sitt ensamma jobb som konsult för ett flygbolag, och den gåtfulla främlingen, Law Mason, verkar vara den perfekta lösningen. Efter ett lustfyllt möte högt ovan molnen kommer deras flirt med all säkerhet stanna vid ett härligt minne. Så får hon reda på att Law äger flygbolaget och att han har fallit för henne. Juliana vill ha passion, inte ett förhållande. Men kanske kan den här snygga mannen bli mer än flyktig fantasi i det blå?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,35 MB

FILNAMN: Oanade höjder.pdf

ISBN: 9789150945157

FÖRFATTARE: Cara Lockwood

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Oana.se - Webbshop

Svindlande höjder är en roman skriven av Emily Brontë, en brittisk författare, vars långtråkiga uppväxt ledde till hennes rika fantasi. Kanske var det just denna livliga fantasi som gav upphov till denna romantiska roman, fylld av melodramatiska känslor.

Oanade höjder - Cara Lockwood | Harlequin

Oanade höjder Förförd av en främling ... Juliana längtar efter förströelse i sitt ensamma jobb som konsult för ett flygbolag, och den gåtfulla främlingen, Law Mason, verkar vara den perfekta lösningen. Efter ett lustfyllt möte högt ovan molnen kommer deras flirt med all säkerhet stanna vid ett härligt minne.

RELATERADE BÖCKER