Hotelldirektören

Hotelldirektören är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rose Tillberg Mattsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Hotelldirektören online.

Rsfoodservice.se Hotelldirektören Image

Den nyblivna änkan Bebe ärver makens åkeri och bestämmer sig för att ensam köpa och driva det gamla anrika hotellet i pappersbrukssamhället. Det är inte alla i bygden som gläds åt det vackra barnhemsbarnets framgångar. När en ung, råbarkad kock från Stockholm anländer till hotellet blir ingenting som det varit och allt ställs på prov. Hotelldirektören är en roman om ett samhälle i 60-talets Sverige på uppgång, kryddat med skvaller, erotik, svek och vänskap. Huvudkaraktären Bebe är en stark kvinna i ett mansdominerat samhälle. Hon är inspirerad av Rose Tillberg Mattssons egen farmors livsresa som barnhemsbarn från Stockholm till hotelldirektör i Häverödal/Hallstavik.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,91 MB

FILNAMN: Hotelldirektören.pdf

ISBN: 9789187523892

FÖRFATTARE: Rose Tillberg Mattsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Okej placera om hotelldirektör till diskare | Lag & Avtal

Hotellbranschen är i djup kris. Regeringens och Riksbankens stödpaket räcker inte till. Utökas de inte går företagen under inom ett par veckor, enligt hotelldirektören Birgitta Azizsson.

Hotelldirektören - Rose Tillberg Mattsson - Bok ...

Hotelldirektören är tillbaka är en fristående fortsättning på första boken Hotelldirektören och här kommer vi åter igen möta de oförglömliga karaktärerna, gubben från åkeriet, Lisen, Bebes mamma plus att vi får stift a bekantskap med nya karaktärer.

RELATERADE BÖCKER