Stygn

Stygn-boken skrevs 2018-04-19 av författaren Anne Lamott. Du kan läsa Stygn-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anne Lamott.

Rsfoodservice.se Stygn Image

Vad gör vi när livet drabbar oss och får oss helt ur balans? Hur kan vi börja på nytt, oavsett om det gäller rädslor som hindrar oss i vardagen, stora personliga förluster eller ett helt samhälle som har blivit förstört? Anne Lamott menar att det enda vi kan göra med livets kaos är att börja samla ihop de trasiga bitarna av våra liv, och sedan sy ihop dem igen till en helhet stygn för stygn. Stygnen är kanske ärr, men de är också vackra bevis på att vi inte bara har överlevt utan på att vi lever. Och i stygnen finns styrka, värme, humor och mänsklighet. Anne Lamott har gjort sig känd och uppskattad för sitt ärliga, insiktsfulla och humoristiska sätt att skriva om sitt eget liv och sin tro under svåra dagar. Lamotts hitills mest insiktsfulla bok. Stygn erbjuder massor av hennes karakteristiska roliga och dräpande visdom... den uppmuntrar varje läsare att reflektera över vad det är som, trots allt, verkligen betyder något. - People Anne Lamott är amerikansk författare och en mycket uppskattad talare. Hennes första bok på svenska Hjälp, Tack, Wow har just utkommit på Libris. Både den och Stygn har legat som bästsäljare på New York Times boklista. Lamott är också författare till flera romaner, som Imperfect Birds och Rosie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,22 MB

FILNAMN: Stygn.pdf

ISBN: 9789173876568

FÖRFATTARE: Anne Lamott

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svenske miljardärens nya Rolls-Royce - med 1 miljon stygn ...

2017-aug-29 - Utforska lilianviolas anslagstavla "Olika sömsätt" på Pinterest. Visa fler idéer om Stygn, Broderi, Broderistygn.

Sutur - Wikipedia

Ta bort stygn själv, nån syrra här? Min man har tagit bort ett födelsemärke på armen och tycker att det verkar lite jobbigt att gå till sjukan och ta bort dem. Är det bara att klippa och dra bort med en pincett? Nåt särskilt jag ska tänka på? Det är två små stygn.

RELATERADE BÖCKER