Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan-boken skrevs 2011-02-25 av författaren Marie-Louise Sanner,Lena Wennberg. Du kan läsa Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Marie-Louise Sanner,Lena Wennberg.

Rsfoodservice.se Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan Image

Fyra allt-i-ett-böcker Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. Inspelningar Elevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen. Lärarhandledning Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan. Kostnadsfritt extramaterial Génial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar. Digitalbok Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med den digitala allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,95 MB

FILNAMN: Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan.pdf

ISBN: 9789127414976

FÖRFATTARE: Marie-Louise Sanner,Lena Wennberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Génial 2 (Andra upplagan) Allt-i-ett-bok - Lar&Lek

2011, Häftad. Köp boken Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan hos oss!

Génial 1 (Andra upplagan) Allt-i-ett-bok Digitalbok ljud ...

Génial 2 (Andra upplagan) Allt-i-ett-bok. 401.00 kr Exkl.moms. ... Genial som Interaktiv bok. Elevböckerna finns också som interaktiv bok där webbövningarna ingår. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och gram­matik, med omedelbar feedback, om och om igen.

RELATERADE BÖCKER