Lär dig leva nu

Lär dig leva nu-boken skrevs 2020-09-28 av författaren Mats Billmark,Susan Billmark. Du kan läsa Lär dig leva nu-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mats Billmark,Susan Billmark.

Rsfoodservice.se Lär dig leva nu Image

I den efterlängtade uppföljaren till Lär dig leva delar författarna med sig av knepen som lett dem själva till framgång Med hjälp av personliga berättelser visar Mats & Susan Billmark hur livets motgångar kan vändas till framgångar, och hur små enkla reflektioner kan leda till stora insikter.Lär dig leva vann en stor läsarkrets och många hängivna följare genom hög igenkänningsfaktor och lättillgängliga budskap. I den nya boken fortsätter författarna att bjuda på sig själva, och sina tankar och erfarenheter av hur man på bästa sätt tar hand om sig själv och sina relationer.LÄR DIG LEVA NU är en uppriktig och lättfattlig vägledning till ett liv med mer harmoni och närvaro i nu:et. Genom att blotta sina egna bekymmer och bjuda på insikterna som lett dem till framgång ger Mats & Susan Billmark läsaren lättanvända redskap till självinsikt och förmågan att ta kontroll över livet.Boken kommer att släppas tillsammans med Lär dig leva i praktiken som är en praktisk handledning med steg-för-steg-övningar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,73 MB

FILNAMN: Lär dig leva nu.pdf

ISBN: 9789189087187

FÖRFATTARE: Mats Billmark,Susan Billmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hälsoresa, lär dig Leva sockerFri | LevaSockerfri

Här tillbringar Susan just nu minst 12 timmar per dygn med att skriva vår nya bok LÄR DIG LEVA NU!

Lär dig leva här och nu | Aftonbladet

Lär dig att Leva Här & Nu i Mindfulness ... Lär dig själv och andra människor att leva Här & Nu i Mindfulness Medveten Närvaro i Nuet. Samt Meditations Coaching + samt andas rätt genom Qi Gong. 7 Dagars utbildning i Västerås den 3-9/12 2018

RELATERADE BÖCKER