Grundläggande datorteknik

Grundläggande datorteknik är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Roger Johansson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Grundläggande datorteknik online.

Rsfoodservice.se Grundläggande datorteknik Image

Grundläggande datorteknik är ett komplett material bestående av programvaran DigiFlisp med tillhörande textbok och arbetsbok. I digital form finns också dokumentation av läromedlets mikroprocessor (FLISP) och en exempelsamling med extra uppgifter och lösningar utöver arbetsboken. Läraren hittar också exempel på detaljerad kursbeskrivning med bland annat lärandemål, lämpliga undervisningsformer och presentationsmaterial avsett att användas under en föreläsningsserie. Helhetskonceptet Grundläggande datorteknik ger en bred introduktion till en dators uppbyggnad, funktion och arbetssätt såväl som maskinnära programmering. Böckerna behandlar grundläggande digitalteknik, digitala kretsar för uppbyggnaden av en enkel dator och assemblerprogrammering. Grundläggande datorteknik vänder sig huvudsakligen till förstaårsstudenter vid universitet och teknisk högskola, och då utan att förutsätta några andra eftergymnasiala studier i ämnet. Det kan även användas vid en fördjupning inom gymnasieskolan samt av en intresserad allmänhet. Se även Grundläggande datorteknik - Arbetsbok för DigiFlisp och Grundläggande datorteknik - paket.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,77 MB

FILNAMN: Grundläggande datorteknik.pdf

ISBN: 9789144076508

FÖRFATTARE: Roger Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Grundläggande IT-kunskap - Bakgrund - YouTube

Grundläggande datorteknik är ett komplett material bestående av programvaran DigiFlisp med tillhörande textbok och arbetsbok. I digital form finns också dokumentation av läromedlets mikroprocessor (FLISP) och en exempelsamling med extra uppgifter och lösningar utöver arbetsboken. Läraren hittar också exempel på detaljerad kursbeskrivning med bland annat lärandemål, lämpliga ...

Grundläggande datorteknik : arbetsbok för DigiFlisp ...

Ämnet datorteknik är ett underområde till elektroteknik (nära relaterat till digitalteknik) såväl som till datateknik, och behandlar datorarkitektur, assemblerprogrammering, maskinvarunära programmering av inbyggda system, med mera. Ämnet datorteknik översätts till computer engineering på engelska.

RELATERADE BÖCKER