Ormstenens gåta

Ormstenens gåta är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jason Goodwin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ormstenens gåta online.

Rsfoodservice.se Ormstenens gåta Image

Året är 1838. Maximilien Lefèvre, en fransk arkeolog, anländer till Istanbul för att söka efter en försvunnen bysantisk skatt. Hans närvaro skapar oro i stadens grekiska grupperingar och snart hittas hans kropp stympad. Detektiven Yashim, som i ett svagt ögonblick försökt hjälpa mannen ur landet, åtar sig att lösa fallet. Spåren leder honom tillbaka i historien, till den häpnadsväckande sanningen om ett ljusskyggt sällskap som vigt sina liv åt att bevara de gamla bysantiska rikets skatter.Ormstenens gåta är den andra fristående boken av tre om den osmanske detektiven Yashim. Första boken, Eunuckens gåta, blev belönad med en Edgar Award, USA:s stora deckarpris. Engelska Jason Goodwin är historiker och har bl a skrivit om te i boken The Gunpowder Gardens: Travels in China and India in Search of Tea, och om en sex månaders lång pilgrimsfärd genom Asien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,82 MB

FILNAMN: Ormstenens gåta.pdf

ISBN: 9789150111712

FÖRFATTARE: Jason Goodwin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ormstenens gåta av Jason Goodwin - Plusbok.se

Ormstenens gåta av Jason Goodwin Yashim är eunuck och sultanhovets detektiv. 1838 inträffar en rad märkliga mord i Istanbul och då Yashim själv råkar bli involverad har han inget annat val än att ta på sig att lösa fallet.

Drottninggatans Bok & Bild - De objudna

Året är 1838. Maximilien Lefèvre, en fransk arkeolog, anländer till Istanbul för att söka efter en försvunnen bysantisk skatt. Hans närvaro skapar oro i stadens grekiska grupperingar och snart hittas hans kropp stympad. Detektiven Yashim, som i ett svagt ögonb...

RELATERADE BÖCKER