En privatmans dikter

En privatmans dikter-boken skrevs 2016-04-01 av författaren Lars Gustafsson. Du kan läsa En privatmans dikter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Gustafsson.

Rsfoodservice.se En privatmans dikter Image

En samling dikter av Lars Gustafsson med urval från Ballongfararna, En förmiddag i Sverige och En resa till jordens medelpunkt och andra dikter. Innehåller kommentarer och sakupplysningar från författaren. Lars Gustafsson, född 1936, debuterade 1957 med romanen Vägvila och har sedan dess utkommit med ett åttiotal böcker, däribland romaner, diktsamlingar och essäsamlingar. I sina dikter glider han mellan det idylliska, vardagliga och det mer komplicerade. En privatmans dikter publicerades första gången 1967.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,21 MB

FILNAMN: En privatmans dikter.pdf

ISBN: 9789100161897

FÖRFATTARE: Lars Gustafsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En privatmans dikter - Lars Gustafsson - ebok ...

En samling dikter av Lars Gustafsson med urval från Ballongfararna, En förmiddag i Sverige och En resa till jordens medelpunkt och andra dikter. Innehåller kommentarer och sakupplysningar från författaren. Lars Gustafsson, född 1936, debuterade 1957 med romanen Vägvila och har sedan dess utkommit med ett åttiotal böcker, däribland romaner, diktsamlingar och essäsamlingar. I sina ...

Korta dikter - KortaDikter.se

Per Daniel Amadeus Atterbom (1790-1855) blev med sina dikter och teoretiska skrifter en ledare för de unga romantikerna i Uppsala. De stred för en förnyelse av den svenska diktningen, och tonen i tidens litterära fejder var ofta hätsk.

RELATERADE BÖCKER