En privatmans dikter

Vill du läsa En privatmans dikter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars Gustafsson. Att läsa En privatmans dikter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En privatmans dikter Image

En samling dikter av Lars Gustafsson med urval från Ballongfararna, En förmiddag i Sverige och En resa till jordens medelpunkt och andra dikter. Innehåller kommentarer och sakupplysningar från författaren. Lars Gustafsson, född 1936, debuterade 1957 med romanen Vägvila och har sedan dess utkommit med ett åttiotal böcker, däribland romaner, diktsamlingar och essäsamlingar. I sina dikter glider han mellan det idylliska, vardagliga och det mer komplicerade. En privatmans dikter publicerades första gången 1967.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,92 MB

FILNAMN: En privatmans dikter.pdf

ISBN: 9789100161897

FÖRFATTARE: Lars Gustafsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

E-bok, Lyrik - Sök | Stockholms Stadsbibliotek

Per Daniel Amadeus Atterbom (1790-1855) blev med sina dikter och teoretiska skrifter en ledare för de unga romantikerna i Uppsala. De stred för en förnyelse av den svenska diktningen, och tonen i tidens litterära fejder var ofta hätsk.

Atlantis Bokförlag AB

En privatmans vedermödor. Tillbaka till sökresultatet. En privatmans vedermödor Gösta Oswald (Inbunden) Provläs. Tipsa en vän 180 kr Tillfälligt slut. Säljs av Adlibris. Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa. Bevaka. Trygga köp;

RELATERADE BÖCKER