En underbar död

En underbar död är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Emma Ångström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En underbar död online.

Rsfoodservice.se En underbar död Image

Julia lever det perfekta livet tillsammans med sin man Henrik och deras tre barn. Henrik är allt hon någonsin drömt om: stilig, omtänksam och en underbar far. Men en morgon när Julia vaknar upptäcker hon att Henrik är borta. Hon letar desperat och vägrar ge upp trots att polisens utredning inte ger något resultat. Under sitt sökande upptäcker Julia saker hos Henrik som hon inte kände till. Vem är det egentligen hon har varit gift med? Långsamt börjar bilden av en annan Henrik växa fram, samtidigt som hon inser att både hon och barnen svävar i stor fara. En underbar död är en psykologisk thriller som får dig att fundera över vad som kan dölja sig utanför fönstret i mörkret, men också om du verkligen känner dina nära och kära så bra som du tror.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,43 MB

FILNAMN: En underbar död.pdf

ISBN: 9789164243409

FÖRFATTARE: Emma Ångström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En underbar död - Boktugg.se

En underbar död av Emma Ångström. ISBN 9789164206534. Pris: 95:- Emma Ångströms nya psykologiska thriller gör något ovanligt: den överträffar mycket högt ställda förväntningar. Anne Pihlo, Smålandsposten. Julia lever det perfekta livet tillsammans med sin man Henrik och deras tre barn.

En underbar död - Emma Ångström - Bok | Akademibokhandeln

En underbar död är en psykologisk thriller som får dig att fundera över vad som kan dölja sig utanför fönstret i mörkret, men också om du verkligen känner dina nära och kära så bra som du tror. Provläs (Ladda ner) Logga in för att låna. Information.

RELATERADE BÖCKER