Fan och hans moster gör en pudel : förklaringar till över 1000 nya och gaml

Fan och hans moster gör en pudel : förklaringar till över 1000 nya och gaml är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mats Carlbom. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Fan och hans moster gör en pudel : förklaringar till över 1000 nya och gaml online.

Rsfoodservice.se Fan och hans moster gör en pudel : förklaringar till över 1000 nya och gaml Image

Vårt svenska språk är fyllt av uttryck som vi använder mer eller mindre medvetet. Gamla uttryck som att strida om påvens skägg eller nya som att göra en pudel. Men vet vi verkligen vad alla dessa ord och uttryck betyder? Kasta ut barnet med badvattnet, till exempel. Eller suga på ramarna? Mats Carlbom har sammanställt närmare tusen dråpliga, men ändå vardagliga och vedertagna ord och uttryck, till en både lärorik och underhållande bok. Allt sorterat i bokstavsordning. Det blir många aha-upplevelser under resan gång. Och många igenkännande leenden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,75 MB

FILNAMN: Fan och hans moster gör en pudel : förklaringar till över 1000 nya och gaml.pdf

ISBN: 9789187007453

FÖRFATTARE: Mats Carlbom

LADDA NER
LÄSA ONLINE

pudel - svenska | Adlibris

Språkhistoria & jämförande språkvetenskap (Hi

Hur en orm kan leva i flera tusen år - Bokförlaget ...

Du behärskar lingot i din bransch och snappar upp de flesta av nyorden när svenskan uppdaterar sig. Men hur många moderna slangord kan du, förutom aina (polis) och guzz (tjej)? Testa dina kunskaper i Newsrooms Quiz och var med och tävla om ett ex av boken Fan och hans moster gör en pudel: förklaringar till över 1000 nya och gamla svenska uttryck.

RELATERADE BÖCKER