Digitaliseringen och arbetsmiljön

Digitaliseringen och arbetsmiljön-boken skrevs 2018-05-03 av författaren Bengt Sandblad,Jan Gulliksen,Ann Lantz,Åke Walldius,Carl Åborg. Du kan läsa Digitaliseringen och arbetsmiljön-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Bengt Sandblad,Jan Gulliksen,Ann Lantz,Åke Walldius,Carl Åborg.

Rsfoodservice.se Digitaliseringen och arbetsmiljön Image

Vad är en god digital arbetsmiljö? Hur går man till väga för att skapa en sådan? Trots att det i dag finns mycket kunskap om detta, ser vi fortfarande it-projekt som havererar och missnöjda användare. Det är uppenbarligen svårt att lyckas i praktiken. Teorier måste omsättas i praktisk handling. När användningen och betydelsen av de digitala stödsystemen i arbets livet ökar handlar det i allt större utsträckning om en digital arbetsmiljö. Om alla ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt, med hög kvalitet och utan onödiga belastningar, måste man ställa höga krav på de digitala systemens utformning och införande. Erfarenheterna i dag är tudelade: dels bidrar it-systemen till förnyelse och verksamhetsnytta, dels uppvisar de alltför ofta stora brister vilket medför påtagliga arbetsmiljöproblem. Många användare är frustrerade över att deras it-verktyg inte stödjer dem eller fungerar som de borde.Den här boken ger en grundläggande beskrivning av kunskapsläget om digitalisering och digitala arbetsmiljöproblem, samt en omfattande vägledning i hur man kan utnyttja digitaliseringens möjligheter och samtidigt försäkra sig om en god och hållbar digital arbetsmiljö.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,97 MB

FILNAMN: Digitaliseringen och arbetsmiljön.pdf

ISBN: 9789144120225

FÖRFATTARE: Bengt Sandblad,Jan Gulliksen,Ann Lantz,Åke Walldius,Carl Åborg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Utmaningar i den digitala arbetsmiljön | Previa

Pris: 475 kr. häftad, 2018. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Digitaliseringen och arbetsmiljön av Bengt Sandblad, Jan Gulliksen, Ann Lantz, Åke Walldius, Carl Åborg (ISBN 9789144120225) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

NANNA GILLBERG - digitalisering, jämställdhet och arbetsmiljö

Pris: 471 kr. Häftad, 2018. Finns i lager. Köp Digitaliseringen och arbetsmiljön av Bengt Sandblad, Jan Gulliksen, Ann Lantz, Åke Walldius, Carl Åborg på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER