Sammetsvatten

Sammetsvatten är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Gerald Murnane. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sammetsvatten online.

Rsfoodservice.se Sammetsvatten Image

Läs ett provkapitel här>> I den här samlingen av berättelser mot en självbiografisk fond turnerar författaren, liksom alltid, frågan om skrivandet och läsandet; framför allt handlar det om tiden och minnet. I en av novellerna, som fått sin titel, "Första kärleken", liksom sitt berättarpespektiv, utsikten från ett sovvagnsfönster, efter en novell av Vladimir Nabokov, skriver Murnane: "Det har aldrig någonsin funnits, finns inte och kommer aldrig att finnas något sådant som tid. Det finns bara plats. Det som folk kallar tid är bara platser som följer på platser."Det skulle Proust lika gärna ha kunnat skriva på franska, W.G. Sebald på tyska eller Javier Marías på spanska; nu är det Gerald Murnane som gör det på sitt sätt, på engelska i Australien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,35 MB

FILNAMN: Sammetsvatten.pdf

ISBN: 9789100115944

FÖRFATTARE: Gerald Murnane

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kyssa sammet - Sarah Waters - Pocket | Bokus

Köp 'Sammetsvatten' bok nu. I den här samlingen av berättelser mot en självbiografisk fond turnerar Murnane, liksom alltid, frågan om skrivandet och läsandet;

Recension: Sammetsvatten - Gerald Murnane | SvD

Irakisk Kristus Hassan Blasim Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

RELATERADE BÖCKER