Lasarus - Erotisk novell

Lasarus - Erotisk novell-boken skrevs 2018-10-10 av författaren B J Hermansson. Du kan läsa Lasarus - Erotisk novell-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren B J Hermansson.

Rsfoodservice.se Lasarus - Erotisk novell Image

Han är en medioker man som genom ett mystiskt elixir förvandlas till kvinna. Om dagarna är han fångad i en vardag där osäkerheten stoppar honom från att förverkliga sitt innersta begär. Om natten är han vild, förkroppsligad och klädd i ett annat kön med vilket han plötsligt får nya krafter och, en ny säkerhet i sig själv. Genom elixiret blir varje natt fylld av möjligheter. Han håller inte längre tillbaka, inte för något, och låter sig kastas in i nätter fulla av sex, lust och begär - och han njuter. Men hur blir det när elixiret är slut? B. J. Hermansson skriver på ett språk som är svårt att likna vid någon annans. Författaren låter med skicklighet sina noveller sväva mellan det rappa och det poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton läsaren att tänka kring, och ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande norm och sexualitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,54 MB

FILNAMN: Lasarus - Erotisk novell.pdf

ISBN: 9788726090253

FÖRFATTARE: B J Hermansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lasarus - Erotisk novell - E-bok - B.J. Hermansson - Storytel

Köp Lasarus - Erotisk novell, E-bok (Isbn: 9788726087758) hos Ord & Bok.

erotiska noveller | Adlibris

Lasarus - Erotisk novell av B. J. Hermansson Ljudbok, 2018, Svenska, ISBN 9788726090253. Han är en medioker man som genom ett mystiskt elixir förvandlas till kvinna.Om dagarna är han fångad i en vardag där osäkerheten stoppar honom från att förverkliga sitt innersta ...

RELATERADE BÖCKER