Förändringshandboken : för ledare och medarbetare

Förändringshandboken : för ledare och medarbetare-boken skrevs 2019-03-01 av författaren Kelly Odell. Du kan läsa Förändringshandboken : för ledare och medarbetare-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kelly Odell.

Rsfoodservice.se Förändringshandboken : för ledare och medarbetare Image

Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala". Läs mer Ska kontoret bli aktivitetsbaserat, är det dags att byta ut det gamla IT-systemet eller ska kunderna göra mycket mer av jobbet själva, på nätet? Vill företaget öka mångfalden eller att skapa större delaktighet för medarbetarna? Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Och sedan står man där med ett dyrt nytt IT-system som inte används som det var tänkt. Eller så sätter sig medarbetarna på samma plats varje dag ändå, precis som de alltid har gjort. Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala". Författarens beskriver en modell över förändringsprocessen uppdelad i fyra huvudfaser - insikt, analys, planering och implementering - och leder läsaren steg för steg på vägen mot målet. Om författarna Kelly Odell är strategikonsult med inriktning mot förändringsledning. Han har mångårig erfarenhet av ledarrollen, bland annat som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. I dag är han verksam som konsult och utbildare med inriktning mot ledarskap, förändring och motivation. Kelly har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Mänskligt ledarskap (Liber, 2014).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,41 MB

FILNAMN: Förändringshandboken : för ledare och medarbetare.pdf

ISBN: 9789147127436

FÖRFATTARE: Kelly Odell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarskapets fyra nivåer och dess utmaningar | Chefstidningen

Ser du som ledare till att fatta kloka ... (The Human Way, Mänskligt Ledarskap and Förändringshandboken.) Educator, change ... Follow. Tips för både medarbetare och chefer för att lyckas med ...

Förändringsprocesser och förändringsarbete | Ledarna

Kommunikation om förändringens bakgrund, syfte och mål behövs under hela processen. Om du slutar kommunicera och informera, kan medarbetarna istället börja spekulera kring vad som händer och varför. Skapa en plan för hur du vill kommunicera med dina medarbetare genom förändringsprocessen, och håll dig till den.

RELATERADE BÖCKER