Förändringshandboken : för ledare och medarbetare

Vill du läsa Förändringshandboken : för ledare och medarbetare pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kelly Odell. Att läsa Förändringshandboken : för ledare och medarbetare online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Förändringshandboken : för ledare och medarbetare Image

Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala". Läs mer Ska kontoret bli aktivitetsbaserat, är det dags att byta ut det gamla IT-systemet eller ska kunderna göra mycket mer av jobbet själva, på nätet? Vill företaget öka mångfalden eller att skapa större delaktighet för medarbetarna? Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Och sedan står man där med ett dyrt nytt IT-system som inte används som det var tänkt. Eller så sätter sig medarbetarna på samma plats varje dag ändå, precis som de alltid har gjort. Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala". Författarens beskriver en modell över förändringsprocessen uppdelad i fyra huvudfaser - insikt, analys, planering och implementering - och leder läsaren steg för steg på vägen mot målet. Om författarna Kelly Odell är strategikonsult med inriktning mot förändringsledning. Han har mångårig erfarenhet av ledarrollen, bland annat som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. I dag är han verksam som konsult och utbildare med inriktning mot ledarskap, förändring och motivation. Kelly har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Mänskligt ledarskap (Liber, 2014).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,53 MB

FILNAMN: Förändringshandboken : för ledare och medarbetare.pdf

ISBN: 9789147127436

FÖRFATTARE: Kelly Odell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Förändringshandboken : för ledare och medarbetare av Kelly ...

Det första steget för att få motiverade och engagerade medarbetare till företaget är att anställa rätt person till rätt tjänst redan från början. Det är tyvärr allt för ofta som stressade företagare väljer att anställa en släkting, granne eller bekant istället för att lägga ut en jobbannons.

Allas ansvar att skapa ett bra arbetsklimat - Suntarbetsliv

Förändringshandboken för ledare och medarbetare. av Kelly Odell, 1960-(Bok) 2019, Svenska, ... Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0. Kontakt och hjälp; Bibliotek och öppettider; Lånevillkor och avgifter; Lokaler och utrustning;

RELATERADE BÖCKER