Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang

Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang-boken skrevs 2010-01-27 av författaren Elisabeth Hagborg,Klara Yvonne Jonsson,Karin Salmson,Lene Lindberg,Tapio Salonen. Du kan läsa Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Elisabeth Hagborg,Klara Yvonne Jonsson,Karin Salmson,Lene Lindberg,Tapio Salonen.

Rsfoodservice.se Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang Image

Hela människan-hjulet är en handfast och praktiskt inriktad metodbok för alla som vill arbeta med stödgrupper för barn, unga, vuxna eller familjer. För att på ett ansvarsfullt sätt kunna arbeta med stödgrupper krävs grundläggande kunskaper inom många olika livsområden. Detta belyses i bokens teoretiska första del som handlar om genus och etik, alkohol och droger, fattigdom och folkhälsa, stödfunktioner och prevention, lek, kreativitet, livsåskådning samt känslor. På denna teoretiska kunskapsbas, tron på mänskliga rättigheter och speciellt barnkonventionen, vilar metodiken i Hela människan-hjulet. I andra delen finns instruktioner och arbetsmaterial till de gruppträffar som utgör den praktiska tillämpningen av metoden. Materialet kan även laddas ner från www.studentlitteratur.se/helamanniskanhjulet. Metoden är utarbetad och prövad i praktiska och professionella sammanhang mot bakgrund av stor teoretisk kunskap och passar yrkesverksamma inom de flesta områden inom socialt arbete eller stödjande verksamheter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,33 MB

FILNAMN: Hela människan-hjulet : ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang.pdf

ISBN: 9789144056869

FÖRFATTARE: Elisabeth Hagborg,Klara Yvonne Jonsson,Karin Salmson,Lene Lindberg,Tapio Salonen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

DiVA - Søkeresultat

Meningen med livet 2010 Ingår i: Hela människan-hjulet: ett enkelt sätt att tala om det svåra : en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang / [ed] Hagborg, Elisabeth; Jonsson, Klara Yvonne; Salmson, Karin, Lund: Studentlitteratur AB , 2010, s. 131-154 Kapitel i bok, del av antologi (Övrigt vetenskapligt)

DiVA - Sökresultat

Hela människan-hjulet: ett enkelt sätt att tala om det svåra: en samtalsmodell för livskunskap & känsla av sammanhang (Häftad, 2010) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER