Naturen vi glömde

Vill du läsa Naturen vi glömde pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Emma Wallrup. Att läsa Naturen vi glömde online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Naturen vi glömde Image

Författare är Emma Wallrup som har guidat 12 år i Botaniska trädgården i Uppsala. Emma är biolog, fd intendent på Svenska botaniska föreningen och aktiv i klimat, hållbarhetsfrågor både inom miljörörelsen och politiskt. Bokens uttrycksfulla bilder som utgör grund för texten har tagits av fotografen Ture Sund. Han sparade ihop till sin första lådkamera när han var 12 år. Fortfarande ägnar han sin mesta tid till att fotografera. Han har haft flera fotoutställningar och fått mycket goda recensioner. Ture Sund är mycket noggrann och fångar in naturens poesi med både skärpa och stark känsla.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,70 MB

FILNAMN: Naturen vi glömde.pdf

ISBN: 9789188615206

FÖRFATTARE: Emma Wallrup

LADDA NER
LÄSA ONLINE

JENNIFER WEGERUP: Vi blir ägda av naturen - men har glömt

Tipspromenad - Natur i Sverige 1. Varför är tjäderhanen mycket större än honan? 1. För att kunna skydda honan och ungarna mot fienden x. För att han äter näringsrikare föda 2. För att honorna har valt att para sig med stora hanar 2. Björnhonan parar sig med flera hannar under en parningssäsong. Varför det? 1. Hanarna tvingar sig ...

"Vi behöver smarta strategier" - Uppsala universitet

Det vi kanske glömt är att naturen bjuder på en rad vackra vyer, unikt djurliv och intressanta detaljer. Det är färger, former, dofter, fågelsång mm som bara finns där. Forskningen visar på att "naturen har en förmåga att minska vår stress och få oss att glömma våra vardagsbekymmer.

RELATERADE BÖCKER