Naturen vi glömde

Naturen vi glömde är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Emma Wallrup. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Naturen vi glömde online.

Rsfoodservice.se Naturen vi glömde Image

Författare är Emma Wallrup som har guidat 12 år i Botaniska trädgården i Uppsala. Emma är biolog, fd intendent på Svenska botaniska föreningen och aktiv i klimat, hållbarhetsfrågor både inom miljörörelsen och politiskt. Bokens uttrycksfulla bilder som utgör grund för texten har tagits av fotografen Ture Sund. Han sparade ihop till sin första lådkamera när han var 12 år. Fortfarande ägnar han sin mesta tid till att fotografera. Han har haft flera fotoutställningar och fått mycket goda recensioner. Ture Sund är mycket noggrann och fångar in naturens poesi med både skärpa och stark känsla.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,35 MB

FILNAMN: Naturen vi glömde.pdf

ISBN: 9789188615206

FÖRFATTARE: Emma Wallrup

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skönt från naturen - Hår & Beauty - UnderbaraClara

Djur och Natur Den här bloggen handlar om vår tidning Djur och Natur. Vi som är redaktörer är Rafaela och Lilly. Tidningen kommer varannan fredag. onsdag 12 november 2008. ... vi glömde skriva att boktips är också med i nästa nummer Upplagd av Djur och Natur kl.

Natur - fototapeter med hög kvalité - Photowall

Tipspromenad - Natur i Sverige 1. Varför är tjäderhanen mycket större än honan? 1. För att kunna skydda honan och ungarna mot fienden x. För att han äter näringsrikare föda 2. För att honorna har valt att para sig med stora hanar 2. Björnhonan parar sig med flera hannar under en parningssäsong. Varför det? 1. Hanarna tvingar sig ...

RELATERADE BÖCKER