Slutspel

Slutspel-boken skrevs 2019-04-05 av författaren Amanda Tartt. Du kan läsa Slutspel-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Amanda Tartt.

Rsfoodservice.se Slutspel Image

Jade växer upp på internatskolor i Stockholm, London och Genève, men en dag meddelar hennes mamma att pengarna är slut. Jade bestämmer sig då för att bli ekonomiskt oberoende utan att bli beroende av någon man, eller kvinna heller för den delen. Hon blir en kvinnlig gentlemannatjuv som tar från de rika - och ger till sig själv ... I Slutspel lyckas hon förena nytta med nöje när hon träffar den kände fotbollsspelaren Max Lundgren som inte bara har en snygg kropp och en stor skön säng, utan också ett kassaskåp. Amanda har tillbringat en stor del av sitt vuxna liv med att resa och upptäcka världen. Född i England, uppvuxen i Göteborg, men med hela jorden som sitt hemland. Hon har arbetat där livet tillåtit henne att stanna en stund, kort eller lång. Att skriva har alltid varit hennes sätt att skapa sina minnen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,29 MB

FILNAMN: Slutspel.pdf

ISBN: 9789175571843

FÖRFATTARE: Amanda Tartt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Liiga 2019/2020 slutspel - Hockeyresultat .se

Slutspel (1997): Review, Trailer, Photos. Johan is a 35 year old soccer fan, unemployed but living by his wits and charm.

Slutspel - Göteborgs Stadsteater

Slutspel Galghumorn går hand i hand med den djupaste förtvivlan i Becketts absurda drama om tidens obönhörliga gång. I ett slutet rum i existensens utkant efter Katastrofen startar dagen som alltid: Clov klättrar upp till fönstret, tittar ut: "Slut, det är slut, det måste vara nästan slut".

RELATERADE BÖCKER