Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970

Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970-boken skrevs 2008-01-01 av författaren Håkan Forsell. Du kan läsa Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Håkan Forsell.

Rsfoodservice.se Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970 Image

Den kalla och varma staden ställer huvudstadens utveckling under de senaste decennierna i centrum. Bokens artiklar behandlar ur ett brett samhällsvetenskapligt perspektiv hur staden har bidragit till att forma migrationens följdverkningar. Teman som tas upp är förhållandet mellan boende- och arbetsmarknadssegregation, förortskritikens konjunkturer, hotet från den informella, svarta ekonomin, den nya medelklassens längtan efter en etno-chic livsmiljö och skolan som en scen på vilken det främmande spelas ut mot det svenska eller omvänt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,42 MB

FILNAMN: Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970.pdf

ISBN: 9789170311826

FÖRFATTARE: Håkan Forsell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den kalla och varma staden: migration och stadsförändring ...

2008, Flexband. Köp boken Den kalla och varma staden : migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970 hos oss!

7164 966 9 by Sveriges Kommuner och Landsting - Issuu

Den kalla och varma staden: migration och stadsförändring i Stockholm efter 1970 Stockholmia jan 2008. Den kalla och varma staden ställer huvudstadens utveckling under de senaste decennierna i centrum.

RELATERADE BÖCKER