Tändvätska

Tändvätska är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Annika R Malmberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Tändvätska online.

Rsfoodservice.se Tändvätska Image

Vissa behöver bara några stänk, andra kan behöva dunka på rätt bra för att elden ska ta fart. Någon form av tändvätska i livet behöver vi alla. Annika R Malmberg bjuder på användbara råd för hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, hur framgång kan föda framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,23 MB

FILNAMN: Tändvätska.pdf

ISBN: 9789189061958

FÖRFATTARE: Annika R Malmberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

3 sätt att tända grillen utan tändvätska | ICA Buffé

Använd INTE tändvätska till att tända grillen. De flesta har väl vid det här laget undrat varför tändvätskan inte står med. Anledningen är enkel: Av alla som använder tändvätska för att tända grillen så är det ett fåtal som kan använda det på rätt sätt.

Statistik om tändvätskor i Sverige - Kemi

Ge lite dryck, men bara om personen är vid fullt medvetande. Om ett frätande ämne svalts är det viktigt att omedelbart skölja ur munnen och ge lite dryck.Framkalla inte kräkning.; Om en petroleumprodukt (t.ex. tändvätska eller bensin) svalts ska man inte framkalla kräkning. Drick om möjligt lite grädde. Uppsök sjukhus vid kraftig hosta, andningsbesvär, kräkningar eller slöhet.

RELATERADE BÖCKER