Framgångsprinciper : för lycka och välgång

Framgångsprinciper : för lycka och välgång-boken skrevs 2010-09-23 av författaren Kenth Åkerman. Du kan läsa Framgångsprinciper : för lycka och välgång-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kenth Åkerman.

Rsfoodservice.se Framgångsprinciper : för lycka och välgång Image

10 TIPS Framgångsprinciper: för lycka och välgång. Vad är framgång? Det självklara att tänka på i västvärlden, för att inte säga, hela världen är kanske pengar. Pengar får världen att snurra precis som i sången. Men är det pengar som är den ultimata framgången? Utan mål, klarhet och närvaro i nuet lever du i en annan tid. Och utan att kunna styra din tid själv är kanske inte framgång i form av fin titel och hög lön intressant. Rikedom och välstånd är inte bara materiella ting. Rikedom är så mycket mer, fråga någon som är rik, men sjuk. Fråga någon som köper sin tredje nya bil, men ändå inte är lycklig. Fråga någon som tjänat så mycket pengar så han eller hon klarar sig resten av livet, men ändå jobbar ihjäl sig, eller... Låt dig inspireras av de 11 framgångsprinciperna och gör dem till dina! 10 TIPS är en serie häften i fickformat som vill inspirera dig och få dig att reflektera. För att utveckla dig själv, din service, ditt ledarskap och den verksamhet du företräder. Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,35 MB

FILNAMN: Framgångsprinciper : för lycka och välgång.pdf

ISBN: 9789186439149

FÖRFATTARE: Kenth Åkerman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Framgångsprinciper : för lycka och välgång - Böcker - CDON.COM

All lycka och välgång tillönskas Er båda! Det framstår helt enkelt som om cheferna är mer måna om sin egen välgång än om företagets. De är långa som den välgång man önskar sig och andra. - Nyckeln till börsens välgång är kreditmarknaden och den är en riktig panikunge för tillfället. Jag skålar för din hälsa och ...

Receptbok för ett rikare liv : personligt ledarskap ...

Må lycka och välgång följa er och att ni får slippa alla fotografer hängande efter er. Jag önskar er all lycka nu och i framtiden. Jag hoppas att ni blir välsignade med barn som är den allra största lyckan. Ett stort grattis till förlovningen. Jag gläds med Er och önskar Er all lycka i framtiden.

RELATERADE BÖCKER