Med rätt att älska

Med rätt att älska-boken skrevs 2018-09-24 av författaren Majvi Åkerlind. Du kan läsa Med rätt att älska-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Majvi Åkerlind.

Rsfoodservice.se Med rätt att älska Image

Det är sex på en strand, i en bil och på ett hotellrum i samband med en konferens. Det är gränser som tänjs, tabun som krossas och drömmar som förverkligas, allt för stunderna av njutning. De som älskar har alla lagt ungdomen bakom sig men erotiken är som vinet - den blir bara bättre när den får mogna. I Med rätt att älska bjuder Majvi Åkerlind på sju noveller som är erotiska utan att vara pornografiska. Här är det kvinnans sexualitet som står i centrum. Det är hett och spännande - men inte utan kärlek och värme. Majvi Åkerlinds litterära värld befolkas av mogna kvinnor som fyllda av lust lever ut sin sexualitet. Det är både vilt, fantasifullt och vågat. Men i hennes berättelser finns också värme och närhet, med människor mitt i livet som öppnar sig för nya upplevelser. Perspektivet är alltid det kvinnliga. Majvi Åkerlind är en gift flerbarnsmamma som lever på en mindre ort och som publicerar sina noveller under pseudonym.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,36 MB

FILNAMN: Med rätt att älska.pdf

ISBN: 9789178290826

FÖRFATTARE: Majvi Åkerlind

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rätten att älska (1956) - SFdb

Du måste vara "rätt" partner innan du kan svara på frågan om du är med "rätt" partner. Med det menas att du måste älska dig själv, kunna se ditt eget värde och veta tricket för hur du fyller dig själv med kärlek (som du sedan kan ge av) — snarare än att ha behov att få kärlek och bekräftelse utifrån.

Att älska sig själv - 12 citat som hjälper till - Utforska ...

Att älska sig själv för att älska andra. Det första steget mot att verkligen kunna älska med renhet är att älska oss själva - att känna oss vara värda kärlek. Utan att döma oss själva så att vi kan förstå och respektera oss själva.

RELATERADE BÖCKER