Jordens grundämnen och deras upptäckt

Jordens grundämnen och deras upptäckt-boken skrevs 2000-01-01 av författaren Per Enghag. Du kan läsa Jordens grundämnen och deras upptäckt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Per Enghag.

Rsfoodservice.se Jordens grundämnen och deras upptäckt Image

Boken är den tredje delen i trilogin Jordens grundämnen och deras upptäckt. I denna del beskrivs de 39 grundämnen som inte behandlas i de tidigare delarna. Stor vikt läggs vid grundämnenas användning i modern teknik. Dessutom har miljöaspekterna getts större uppmärksamhet i denna del än i de två föregående.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,52 MB

FILNAMN: Jordens grundämnen och deras upptäckt.pdf

ISBN: 9789175485904

FÖRFATTARE: Per Enghag

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jordens grundämnen och deras upptäckt - Per Enghag - Bok ...

Den andra delen av trilogin Jordens grundämnen har underrubriken "Sällsynt, ädelt, aktivt".Den behandlar sällsynta jordartsmetaller, silver, guld, platinametaller, ädelgaser och naturligt radioaktiva grundämnen.

Jordens grundämnen och deras upptäckt 3, Byggstenar för ...

Grundämnen som guld, silver, bly och kvicksilver har varit kända i många århundraden, och ingen vet vem som upptäckte dem. De första säkra historiska vittnesbörden om ett grundämnes upptäckt är från 1669, då den tyske alkemisten och handelsmannen Henning Brand upptäckte och tillverkade grundämnet fosfor i ren form.

RELATERADE BÖCKER