Aha... Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik

Aha... Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ola Wallström,Bob Proctor. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Aha... Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik online.

Rsfoodservice.se Aha... Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik Image

Vill du bli framgångsrik? Vill du ha kul på jobbet och i livet i övrigt? Vill du känna att varje dag är meningsfull? Stora och utmanande mål är nyckeln till framgång, det vet Ola Wallström. I "Aha... Det är enkelt" skriver han inspirerande och medryckande om att ha kul, om att sätta upp och arbeta mot fantastiska mål och framförallt om hur enkelt det är att lyckas - om du gör rätt saker.Med 18 inspirerande Aha visar han vägen till ett framgångsrikt och roligt liv. Ola Wallström är entreprenör, föreläsare och inspiratör. I mer än 15 år han han studerat vad det beror på att man blir framgångsrik. Han har en bakgrund som säljare, försäljningschef, marknadschef och företagsrådgivare. Han är tidigare känd som en av författarna till succéboken JA! 2010. Bob Proctor, den amerikanske framgångsgurun och bestsellerförfattaren, har skrivit förordet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,53 MB

FILNAMN: Aha... Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik.pdf

ISBN: 9789186077464

FÖRFATTARE: Ola Wallström,Bob Proctor

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Framgångslagarna - Sju glömda principer som gör det lätt ...

Det är enkelt" skriver han inspirerande och medryckande om att ha kul, om att sätta upp och arbeta mot fantastiska mål och framförallt om hur enkelt det är att lyckas - om du gör rätt saker. Med 18 inspirerande Aha visar han vägen till ett framgångsrikt och roligt liv.Ola Wallström är entreprenör, föreläsare och inspiratör.

Handbok för försäljningschefer - Det är i backarna man ...

Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik" beskriver Ola inspirerande och medryckande om att ha kul, om att sätta upp och arbeta mot fantastiska mål och … E-bok

RELATERADE BÖCKER