Förberedd

Förberedd-boken skrevs 2016-03-01 av författaren Michael Sjodin,Stefan Sjodin. Du kan läsa Förberedd-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Michael Sjodin,Stefan Sjodin.

Rsfoodservice.se Förberedd Image

Hur överlever du i en tillfällig krissituation? Det blir jobbigt när vardagliga ting som vi tar för givna slutar att fungera. Strömmen går, det kommer inte vatten ur kranen, telefonen och datorn slutar fungera, affärerna håller stängt eller töms på nolltid. Du kan inte ens spola på toaletten! Klarar du att ta hand om dig själv, hemma, med det du har i tre dagar eller en vecka om det skulle hända något? Bli inte ett fruset, hungrigt offer. Bli förberedd!Den här boken är en lättsmält introduktion till dig som vill ta steget och skapa bästa förutsättningar genom kunskap och förberedelser. Boken fungerar även som referens och repetition för dig som redan kommit igång.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,21 MB

FILNAMN: Förberedd.pdf

ISBN: 9789176990445

FÖRFATTARE: Michael Sjodin,Stefan Sjodin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Förberedd och sedd | Vårdanalys

Svenska: ·(transitivt) bereda i förväg Generalen förberedde en attack mot fienden. Besläktade ord: förberedelse· (reflexivt: förbereda sig) göra sig (för)beredd

Dörrmiljöer - Moelven

Ska du laga mat som passar till många gäster? Här hittar du recept på lättlagad och enkel bjudmat så som buffémat, grytor och ugnsrätter.

RELATERADE BÖCKER