Spelaren

Spelaren-boken skrevs 2016-01-14 av författaren Harlan Coben. Du kan läsa Spelaren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Harlan Coben.

Rsfoodservice.se Spelaren Image

När den unga Kathy Culver spårlöst försvinner från universitetsområdet står alla handfallna. Det enda spår som finns efter henne är ett par trosor slängda i en soptunna och polisen lägger till slut ned utredningen i brist på bevis. Ett år senare är Kathys pojkvän, quaterbacken Christian Steel, i starten av en lysande fotbollskarriär när han plötsligt får ett samtal ifrån någon som utger sig för att vara den förvunna Kathy. Är hon trots allt i livet? Sportagenten Myron Bolitar gör allt för att hjälpa sin skyddsling och när Kathys far sedan bli mördad inser han att det är något som inte står rätt till. Tillsammans med sin kompanjon, den egocentriske kampsportsfanatikern Win, dras han in i en härva av orent spel och snabba kast. Vad har egentligen hänt Kathy och går det att hitta hennes fars mördare? Till slut tvingas Myron spela ett mycket högt spel i jakten på sanningen. Spelaren är första delen i Harlan Cobens prisbelönta serie om Myron Bolitar och den fösta att komma ut direkt i pocket på svenska. Coben har sålt över 47 miljoner böcker, är översatt till 40 språk och toppar ständigt bästsäljarlistorna världen över.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,68 MB

FILNAMN: Spelaren.pdf

ISBN: 9789176132500

FÖRFATTARE: Harlan Coben

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Spelaren - Fjodor Dostojevskij - Bok (9789177422044) | Bokus

2. Madelen Janogy (Piteå) - Enda spelaren i Piteå som gör en bra match, men hon var å andra sidan riktigt bra. Utmanade, vände och vred på motståndarna, men hade behövt mer hjälp av sina medspelare som inte alls var på tårna. 3.

CD-spelare - Jämför priser och omdömen på Prisjakt

Offside sänder färöiska ligan - spelaren: "Varför då?" Uppdaterad 2020-05-08 Publicerad 2020-05-08 Ken Fagerberg, här i Ljungskiles tröja, spelar i dag i den färöiska ligan.

RELATERADE BÖCKER