Strategi

Vill du läsa Strategi pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars Bengtsson,Thomas Kalling. Att läsa Strategi online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Strategi Image

Strategi kan vara ett välplanerat tillvägagångssätt - eller modetrender och Följa-John-beteenden. Den här boken går igenom klassiska strategiteoretiska perspektiv och nyare teoribildning. Vi får en inblick i praktiskt strategiarbete inom företag och organisationer och i centrala modeller och analysverktyg. Författarna tar även upp aktuella strategidiskussioner, såsom globalisering, innovation, sociala media och hållbarhet. Läs mer Sagt om boken "Denna skrift ger en gedigen sammanfattning av strategifältets framväxt och landar i nutida frågeställningar. Speciellt berömvärd är ansatsen att knyta framställningen till användbara modeller för strategisk analys. Författarna reflekterar också på ett intressant sätt över begreppets innehåll och behovet av företagsstrategier. På så sätt ger boken en mångfacetterad bild av strategiernas förlovade land och lämpar sig väl för den som vill få en orientering om strategifältets innehåll, utveckling och status." Fredrik Tell, professor i företagsekonomi, Linköpings universitet BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt. Om författarna Lars Bengtsson är professor i industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola. Thomas Kalling är professor och chef för Institutet för Ekonomisk Forskning vid Lunds universitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,42 MB

FILNAMN: Strategi.pdf

ISBN: 9789147097067

FÖRFATTARE: Lars Bengtsson,Thomas Kalling

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Strategi Invest

Din strategi kan avgöra. Lär dig verktygen för ett framgångsrikt strategiarbete och få ett ovärderligt nätverk på köpet. 10 % rabatt för dig som medlem. Boka utbildning via Chefakademin Skriv ut. Dela sidan. Dela på Messenger. Dela på Facebook. Dela på LinkedIn.

Verksamhetsstrategi | Ledarna

Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Från vår sida ser vi tre huvuddrag som en sådan strategi måste innehålla: Låt städerna utvecklas.; Det liberala partiet har dessutom länge haft som strategi att locka över missnöjda moderatväljare.; Att godta svepskälet med bosättningarna som anledning att inte ens sitta ned vid ...

RELATERADE BÖCKER