Strategi

Strategi-boken skrevs 2012-11-15 av författaren Lars Bengtsson,Thomas Kalling. Du kan läsa Strategi-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Bengtsson,Thomas Kalling.

Rsfoodservice.se Strategi Image

Strategi kan vara ett välplanerat tillvägagångssätt - eller modetrender och Följa-John-beteenden. Den här boken går igenom klassiska strategiteoretiska perspektiv och nyare teoribildning. Vi får en inblick i praktiskt strategiarbete inom företag och organisationer och i centrala modeller och analysverktyg. Författarna tar även upp aktuella strategidiskussioner, såsom globalisering, innovation, sociala media och hållbarhet. Läs mer Sagt om boken "Denna skrift ger en gedigen sammanfattning av strategifältets framväxt och landar i nutida frågeställningar. Speciellt berömvärd är ansatsen att knyta framställningen till användbara modeller för strategisk analys. Författarna reflekterar också på ett intressant sätt över begreppets innehåll och behovet av företagsstrategier. På så sätt ger boken en mångfacetterad bild av strategiernas förlovade land och lämpar sig väl för den som vill få en orientering om strategifältets innehåll, utveckling och status." Fredrik Tell, professor i företagsekonomi, Linköpings universitet BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt. Om författarna Lars Bengtsson är professor i industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola. Thomas Kalling är professor och chef för Institutet för Ekonomisk Forskning vid Lunds universitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,51 MB

FILNAMN: Strategi.pdf

ISBN: 9789147097067

FÖRFATTARE: Lars Bengtsson,Thomas Kalling

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Spel: Strategi: PC - Discshop.se

Regeringsbeslut: Strategi för Sveriges utvecklingssamarbete med Rwanda 2020- 2024 (pdf 545 kB) Utvecklingssamarbetet ska ta sin utgångspunkt i principerna om bistånds- och utvecklingseffektivitet liksom i Agenda 2030, Addis Ababa Action Agenda och klimatavtalet från Paris.

2025 - Riksidrottsförbundet

Hitta bilder med Strategi. Kostnadsfritt för kommersiellt bruk Ingen tillskrivning krävs Upphovsrättsfritt

RELATERADE BÖCKER