Mitt Afrika i text och bilder

Mitt Afrika i text och bilder-boken skrevs 2009-02-03 av författaren Per Carlström. Du kan läsa Mitt Afrika i text och bilder-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Per Carlström.

Rsfoodservice.se Mitt Afrika i text och bilder Image

De fem första dagarna i Uganda gick åt till att acklimatisera sig och svetsa samman gruppen då vi kom från olika församlingar. Vi var 16 i gruppen som reste i en liten buss, avsedd för 25 personer, och resten av platserna gick åt till en guide och allt vårt bagage. Vi reste runt till olika sevärdheter, fotade en massa djur och annat från de olika platserna. Vi blev också fena på att puffa på bussen. Chaffören hade en otrolig förmåga att tro att det hjälpte med att bara hålla foten på gasen för att komma loss. Det var inte alltid hans fel att vi fastnade.Vi reste till Tanzania för att bilda oss en uppfattning om möjligheten till samarbete med Bukoba och dess luterska kyrka. Kyrkorna i Tanzania, både den Luteranska och Katolska står för det mesta av all utbildning. Man driver Kindergarten, skolor, högskolor, spädbarnshem, hem för gatubarn, yrkesutbildningar, dövskola/blindskola, rådgivning i äktenskapsfrågor, medling när grannar/släktingar stjäl mark från de barn vars föräldrar avlidit i AIDS mm. De är även delaktiga i det stora sjukhusen "i skogen" Ndolage, samt hjälper Aidsfamiljer och bygger hus i den mån det går till de som inga har.Utvecklingen går fort i både Uganda och Tanzania. Länderna har hoppat över flera steg i bland annat teknikutvecklingen. Internet-kaféer finns i nästan varenda by. Internet är inte så vanligt att ha hemma, men nästan alla som har ett jobb har mobiltelefon. Det är full mobiltelefontäckning i båda länderna. Vanliga telefoner finns inte i hemmen. Det byggs mer eller mindre överallt. Framtidstron är stor, men i till exempel Tanzania är det brist på personer i åldrarna 20-50 år. De flesta av dem har dött av AIDS.När ni tittar på bilderna, ta god tid på er. Vissa kanske inte gillar det de ser, men så är det här nere. Take it or live it!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,80 MB

FILNAMN: Mitt Afrika i text och bilder.pdf

ISBN: 9789197677240

FÖRFATTARE: Per Carlström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

11 vanliga frågor om WordPress — Webbmekanikern

matematiska uttryck, och inkludera bilder). I texten förekommer många exempel på in- och utmatning från LATEX. Exemplen är upp-ställda i två kolumner med källtexten till vänster och det formaterade resultatet till höger. 2 2 Grunderna 2.2 En enkel mall

Ett urval av våra sidor | Bilder och fakta

Öppna appen Foton och klicka på Skapa, Videoprojekt. Välj de bilder som du vill ha med och klicka på Lägg till. Nu öppnas ett enkelt redigeringsprogram, och du kan exempelvis styra hur länge varje bild ska visas, om den ska röra sig och om du ska ha text i den. Det går även att lägga till musik.

RELATERADE BÖCKER