Mitt Afrika i text och bilder

Vill du läsa Mitt Afrika i text och bilder pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Per Carlström. Att läsa Mitt Afrika i text och bilder online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Mitt Afrika i text och bilder Image

De fem första dagarna i Uganda gick åt till att acklimatisera sig och svetsa samman gruppen då vi kom från olika församlingar. Vi var 16 i gruppen som reste i en liten buss, avsedd för 25 personer, och resten av platserna gick åt till en guide och allt vårt bagage. Vi reste runt till olika sevärdheter, fotade en massa djur och annat från de olika platserna. Vi blev också fena på att puffa på bussen. Chaffören hade en otrolig förmåga att tro att det hjälpte med att bara hålla foten på gasen för att komma loss. Det var inte alltid hans fel att vi fastnade.Vi reste till Tanzania för att bilda oss en uppfattning om möjligheten till samarbete med Bukoba och dess luterska kyrka. Kyrkorna i Tanzania, både den Luteranska och Katolska står för det mesta av all utbildning. Man driver Kindergarten, skolor, högskolor, spädbarnshem, hem för gatubarn, yrkesutbildningar, dövskola/blindskola, rådgivning i äktenskapsfrågor, medling när grannar/släktingar stjäl mark från de barn vars föräldrar avlidit i AIDS mm. De är även delaktiga i det stora sjukhusen "i skogen" Ndolage, samt hjälper Aidsfamiljer och bygger hus i den mån det går till de som inga har.Utvecklingen går fort i både Uganda och Tanzania. Länderna har hoppat över flera steg i bland annat teknikutvecklingen. Internet-kaféer finns i nästan varenda by. Internet är inte så vanligt att ha hemma, men nästan alla som har ett jobb har mobiltelefon. Det är full mobiltelefontäckning i båda länderna. Vanliga telefoner finns inte i hemmen. Det byggs mer eller mindre överallt. Framtidstron är stor, men i till exempel Tanzania är det brist på personer i åldrarna 20-50 år. De flesta av dem har dött av AIDS.När ni tittar på bilderna, ta god tid på er. Vissa kanske inte gillar det de ser, men så är det här nere. Take it or live it!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,20 MB

FILNAMN: Mitt Afrika i text och bilder.pdf

ISBN: 9789197677240

FÖRFATTARE: Per Carlström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Webdesignskolan, CSS positionering

Presentation Afrikas historia För att förstå vad som händer i Afrika i slutet av 1800-talet behöver vi gå tillbaka till vad som hände i Europa i slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Storbritannien, Frankrike och Tyskland hade industrialiserats och det hade vuxit fram många rika fabriksägare som hade fått stor makt i samhället.

PDF Att citera - s u

iNSEKTER - insekter/ text och bilder Om du letar efter någon särskild insekt hittar du den enklast genom att söka bland de cirka 450 arter insekter som finns beskrivna (foton och text) på www.entomologi.se. [till insekterna hör vanliga småkryp som till exempel nyckelpigor, humlor,fjärilar, getingar och blinningar.] Spindlar är inte insekter utan hör till spindeldjuren.

RELATERADE BÖCKER