Juni, juli, halva augusti

Vill du läsa Juni, juli, halva augusti pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Marie-Louise Marc. Att läsa Juni, juli, halva augusti online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Juni, juli, halva augusti Image

42-åriga Hanna trivs med livet i Stockholm, men när hennes mormor skadar sig och behöver hjälp tvingas hon upp till den lilla byn Storsjöhöjden i Jämtland. Byn där hon tillbringade sin barndoms somrar är sig lik: samma ljuvliga ängar, samma vackra vyer mot fjällen ... och samma Mattias. För tjugofem år sedan hade Hanna och Mattias en himlastormande romans här. Idag är han getbonde med eget mejeri, och lever ensam med dottern Felicia. Det dröjer inte länge innan känslorna åter väcks till liv mellan Mattias och Hanna, och Hanna blir dessutom förtjust i 9-åriga Felicia. Ändå bestämmer de sig vuxet för att hålla det på en sommarromans-nivå. Juni, juli, halva augusti. Men Hanna bär på en hemlighet. Ett sår som aldrig läkt. Och plötsligt sker en olycka som vänder upp och ner på hela sommaren. Var hör Hanna egentligen hemma?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,69 MB

FILNAMN: Juni, juli, halva augusti.pdf

ISBN: 9789177712190

FÖRFATTARE: Marie-Louise Marc

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gyllene Tider Juni Juli Augusti - YouTube

Pris: 179 kr. Inbunden, 2020. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Juni, juli, halva augusti av Marie-Louise Marc på Bokus.com.

Stort horoskop sommaren 2020 - så blir juni, juli & augusti

Din minneslista är tom. Minneslista ; Listor . Allmänna listor; Töreboda nya böcker maj 2020 _ÅTGÄRDAS CD/MP3

RELATERADE BÖCKER