Vikingatidens Västergarn

Vikingatidens Västergarn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Dan Carlsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vikingatidens Västergarn online.

Rsfoodservice.se Vikingatidens Västergarn Image

Västergarn med Paviken på Gotland utgör en av öns mest intressanta historiska miljöer. Arkeologiska undersökningar under mer än 40 år har visat på en omfattande verksamhet i området under yngre järnålder - tidig medeltid, där samhället Västergarn med sin vall och sina två kyrkor, varav en är en ruin, indikerar någon form av tätortskaraktär och där hamn- och handelsplatsen vid Paviken har en knytning till Västergarn på ett eller annat sätt. Trots en intensiv arkeologisk verksamhet är det ännu många olösta frågor om områdets utveckling som pockar på svar. Den här boken kan ses som en avstamp för framtida forskning och utgör en översiktlig sammanställning av dagens kunskapsläge.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,46 MB

FILNAMN: Vikingatidens Västergarn.pdf

ISBN: 9789174632637

FÖRFATTARE: Dan Carlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vikingatidens Västergarn : en komplicerad historia av Dan ...

Vikingatidens Västergarn av Dan Carlsson E-bok, 2014, Svenska, ISBN 9789174632637. Västergarn med Paviken på Gotland utgör en av öns mest intressanta historiska miljöer. Arkeologiska undersökningar under mer än 40 år har visat på en omfattande verksamhet i ...

Vikingatidens Västergarn: en komplicerad historia (Häftad ...

Vikingatidens Västergarn: En komplicerad historia y más de 950.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . y más de 950.000 libros están disponibles para Amazon Kindle .

RELATERADE BÖCKER