Resort

Resort-boken skrevs 2018-03-30 av författaren Susanne Otterberg. Du kan läsa Resort-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Susanne Otterberg.

Rsfoodservice.se Resort Image

Bilderna i Resort (engelska för badort, utväg, rekreationsort, tillhåll, tillflyktsort) är fotograferade 2014-16 vid Medelhavet. På en plats som skulle kunna ligga var som helst i världen - det finns många "resorts" där människor från olika länder av en eller annan anledning blir kvar. "Fick frågan om varför jag gör det här. För att det kunde ha varit jag."

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,46 MB

FILNAMN: Resort.pdf

ISBN: 9789187939273

FÖRFATTARE: Susanne Otterberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Resort - definition of resort by The Free Dictionary

Västervik Resort har förgyllt semestern för svenska och utländska familjer i många år, närmare bestämt sedan 1933. Som alltid siktar vi framåt och levererar högtryck på upplevelsefronten. År 2019 tar vi över Sveriges största hojträff Hojrock, färdigställer entrén till campingen och renoverar ett gäng stugor.

Spa Hotell & Konferens på Västkusten | Strömstad Spa & Resort

Välkommen till Ekstakusten. Djupvik hotel är en pärla på den gotländska västkusten endast 30 minuter från Visby. Här erbjuds ett naturnära och stilfullt boende med modern mat och dryck.

RELATERADE BÖCKER