Venedig : miniguide & karta

Venedig : miniguide & karta är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Venedig : miniguide & karta online.

Rsfoodservice.se Venedig : miniguide & karta Image

Det bästa av Venedig i fickformat. Från Canal Grande och Dodgepalatset till Markusplatsen - guiden innehåller över 200 sevärdheter i Italiens flytande museum. Med hjälp av utvikskartan blir det lätt att hitta bland gränder och kanaler och bokens rekommendationer spara både tid och energi. Miniguiden är perfekt för weekendturisten eller resenären med ont om tid. Den fungerar utmärkt som hjälpreda för att navigera i staden och gör det lätt att hitta Venedigs bästa affärer, restauranger och hotell. Du får också hjälp med öppettider och transportinformation. Här finns med andra ord allt du behöver för en lyckad dag på stan. Stoppa guiden i fickan och ge dig av!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,86 MB

FILNAMN: Venedig : miniguide & karta.pdf

ISBN: 9789174253085

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Venedig : miniguide & karta

Venedig : miniguide & karta är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Venedig : miniguide & karta online.

Venedig : miniguide & karta - Böcker - häftad ...

Italienska Statens Turistbyrå. Kurorter i provinsen kring Padova. Abano Terme, Montegrotto Terme, Battaglia Terme, Teolo Terme mfl.

RELATERADE BÖCKER