Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen

Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen-boken skrevs 2020-07-15 av författaren Anna Trökes. Du kan läsa Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anna Trökes.

Rsfoodservice.se Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen Image

En optimal yogabok med fyra enkla 20-minuter långa övningar och som ger energi på morgonen respektive avslappning på kvällen.Boken är indelad i Fyra enkla och effektiva yogaprogram på 20 minuter med tydliga beskrivningar och detaljerad information - en perfekt introduktion till yogan för nybörjare.Morgonprogrammen sätter fart på blodcirkulationen och mjukar upp hela kroppen och särskilt ryggen.Kvällsprogrammen visar vägen bort från vardagsstressen och hjälper dig att slappna av, känna lugn och ro och avlasta ryggen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,70 MB

FILNAMN: Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen.pdf

ISBN: 9789179851361

FÖRFATTARE: Anna Trökes

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Trökes anna - yoga - energi på morgonen, avslappning på ...

Allt om författaren Anna Trökes. Populära böcker av Anna Trökes är Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen och Yoga : energi på morgonen, avslappning på kvällen.

Yoga energi på morgonen, avslappning på kvällen ...

Anna Trökes - Yoga: energi på morgonen, avslappning på kvällen. Martina Johansson - Beroendehjärnan: mekanismerna bakom socker- och matberoende. Arianna Huffington: Sömnrevolutionen: förändra ditt liv en natt i taget. Anders Szalkai: Maraton och andra långlopp: träna med Anders Szalkai

RELATERADE BÖCKER