Glädjen

Vill du läsa Glädjen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lévy Justine. Att läsa Glädjen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Glädjen Image

Louise snubblar genom livet med sorg i själen och ett mörker i hjärtat. Uppväxten med en psykiskt instabil mor och en far med ständigt skiftande flickvänner som motvilligt axlade styvmorsrollen har satt djupa spår. Men när Louise får veta att hon och Pablo väntar barn, då tar hon ett avgörande beslut. Från och med nu ska hon sluta vara olycklig, hon måste begrava mörkret en gång för alla. Louise brottas med frågor som de flesta föräldrar någon gång ställts inför: hur för man vidare det som är bra och inte det som är dåligt? Hur förändras man av föräldraskapet? Kan man älska sina barn för mycket? Hur skyddar man dem? Hur släpper man taget? Justine Lévy har skrivit en självutlämnande bok som med flödande språk och hög igenkänningsfaktor fångar läsaren från första sidan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,25 MB

FILNAMN: Glädjen.pdf

ISBN: 9789187648878

FÖRFATTARE: Lévy Justine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hitta verkstad - OKQ8

Den enklaste glädjen är en resa in i den förunderliga värld vi kallar vardagen. Tomas Sjödin botaniserar bland det till synes välkända och återupptäcker ord som förnöjsamhet, förundran och förtröstan.

S/Y Glädjen - Wikipedia

S/Y Glädjen är en svensk långfilm från 1989 i regi av Göran du Rées efter Inger Alfvéns roman med samma namn. Huvudrollerna spelas av Stellan Skarsgård, Lena Olin, Hans Mosesson och Viveka Seldahl. Handling. Annika och Klas har förlorat sin 8-årige son i en ...

RELATERADE BÖCKER