Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer

Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer-boken skrevs 2017-11-14 av författaren Lars-Åke Johnsson. Du kan läsa Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars-Åke Johnsson.

Rsfoodservice.se Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer Image

Hälso- och sjukvårdslagen kommer nu i sin tionde upplaga. I de föregående upplagorna kommenterades 1982 års hälso- och sjukvårdslag. Denna upplaga behandlar i stället den helt nya hälso- och sjukvårdslagen (2017:30), som trädde i kraft den 1 april 2017. Eftersom den nya lagen gör hänvisningar till en rad bestämmelser i bland annat patientsäkerhetslagen och patientlagen, kommenteras även dessa bestämmelser. Hälso- och sjukvårdslagen riktar sig till jurister på hälso- och sjukvårdsområdet, men också till läkare, sjuksköterskor och andra yrkesutövare i vården. Sedan länge har boken dessutom kommit till användning vid olika utbildningar inom området.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,88 MB

FILNAMN: Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer.pdf

ISBN: 9789139115922

FÖRFATTARE: Lars-Åke Johnsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hälso- och sjukvårdslagen : med kommentarer - Lars-Åke ...

Nu uppdaterar vi JP Kommentarer Hälso- och sjukvårdslagen med kommentarer till det nya regelverket. Kommentarerna skrivs av Ulrika Sandén och publiceras löpande i tjänsten. Den äldre lagstiftningen tillsammans med kommentarerna kommer att finnas kvar i tjänsten tillsvidare. Läs mer här.

LIBRIS - Hälso- och sjukvårdslagen

Hälso- och sjukvårdslagen kommer nu i sin tionde upplaga. I de föregående upplagorna kommenterades 1982 års hälso- och sjukvårdslag. Denna upplaga behandlar i stället den helt nya hälso- och sjukvårdslagen (2017:30), som trädde i kraft den 1 april 2017.

RELATERADE BÖCKER