Vardag - Äldreboendet Björkgården

Vardag - Äldreboendet Björkgården är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Christina Wahldén. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vardag - Äldreboendet Björkgården online.

Rsfoodservice.se Vardag - Äldreboendet Björkgården Image

Björkgården är ett hem för gamla människor, ett äldreboende. Sara kan inte förstå varför svenskar låter sina föräldrar vara på äldreboenden, istället för att ta hand om dem hemma. Hennes vän Liv tar med henne till Björkgården för att visa hur de gamla bor och vad de gör på hemmet. Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker. Exempelvis varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomshem och att det kan vara svårt att förstå varför vi placerar äldre där. Saker som för någon som vuxit upp i Sverige är naturligt, men kan verka lite märkligt för den som precis kommit hit. Boken finns på svenska, arabiska och tigrinska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,45 MB

FILNAMN: Vardag - Äldreboendet Björkgården.pdf

ISBN: 9789177231226

FÖRFATTARE: Christina Wahldén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vardag - Äldreboendet Björkgården Ladda ner Christina ...

Mer om boken Äldreboendet Björkgården Böckerna i serien Vardag - … är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker. Exempelvis varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomshem och att det kan vara svårt att förstå varför vi placerar äldre där.

LIBRIS - Äldreboendet Björkgården

Vardag - Äldreboendet Björkgården (arabisk) av Christina Wahldén Björkgården är ett hem för gamla människor, ett äldreboende. Sara kan inte förstå varför svenskar låter sina föräldrar vara på äldreboenden, istället för att ta hand om dem hemma. Hennes vän Liv tar med ...

RELATERADE BÖCKER