Sagor om förvandlingens lag I-1

Sagor om förvandlingens lag I-1 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Axel Klinckowström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sagor om förvandlingens lag I-1 online.

Rsfoodservice.se Sagor om förvandlingens lag I-1 Image

Sagor om förvandlingens lag I-1. Innehåll: 1. Förvandlingens lag. 2. Ming, lungfisken, vandrar ut. 3. Kvack går i land. 4. Tryn början se med sin näsa. 5. Muck, dundrakarnas förgörare.Sagor om förvandlingens lag I-IV av Axel Klinckowström gavs ut 1936. Del I med undertiteln Från Ming, lungfisken, till Brand som hämtade elden innehåller åtta sagor och är en originell blandning av urtida fabler och gammaldags biologibok. Den moderniserades 2007 i en nyutgåva av Wela Förlag. Här kommer nu i mp3-version de fyra första sagorna samt en kort inledning. Boken är en skönlitterär lek med evolutionsläran och perfekt som spännande och fantasieggande komplement till mellanstadiets biologiundervisning."Utvecklingsläran berättad som sagor på ett lekande och vackert och sjungande språk, det är nåt att sätta i händerna på vetgiriga mellanstadiebarn! ... Trevligare biologilektion än så här är nog svårt att finna." Elvira Birgitta Holm, Dala-Demokraten"Även om sagorna i vissa stycken kan te sig föråldrade, förmår Klinckowström förena vetenskapsmannens kunskaper med berättarens förmåga att skapa spänning och engagemang. Därför menar jag att det är värdefullt att även dagens läsare nu getts möjlighet att läsa om vattenödlan Kvack, luktdjuret Tryn, drakförgöraren Muck och deras äventyr." Lena Kåreland, Svenska Dagbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,95 MB

FILNAMN: Sagor om förvandlingens lag I-1.pdf

ISBN: 9789197736336

FÖRFATTARE: Axel Klinckowström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ljudböcker / Biologi

Den svarta tigern är en roman av den finlandssvenske författaren och paleontologen Björn Kurtén.Boken beskriver ett fiktivt jägar-samlarsamhälle i skärgården någonstans vid Östersjön för cirka 20 000 år sedan. Intrigen tilldrar sig i en period då cromagnonmänniskan tänks förekomma parallellt med neandertalare, och i detta fall huvudsakligen i fredlig samexistens.

Cecilia Wennerström - Elisa Kirja

Sagor om förvandlingens lag I-2. Axel Klinckowström. 10,90 € Sagor om förvandlingens lag I-1. Axel Klinckowström.

RELATERADE BÖCKER