Söker du makt? : fundera på dina drivkrafter

Söker du makt? : fundera på dina drivkrafter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Iréne Lind Nilsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Söker du makt? : fundera på dina drivkrafter online.

Rsfoodservice.se Söker du makt? : fundera på dina drivkrafter Image

Det finns gott om fallgropar längs maktens väg. Självklart vill du undvika dem. Då är det viktigt att du är medveten om din egen lust till makt och hur du förhåller dig till den. Vilka är dina bakomliggande värderingar, attityder och beteenden? Egenmäktigt förfarande i din maktutövning gagnar ingen, allra minst dig själv. Med ett mått av självinsikt ökar dina chanser att tolka och förstå maktens väsen. Du får lättare att skapa goda relationer och meningsfullhet i din maktutövning. Dessutom undviker du fallgroparna. Med den här boken vill jag ge dig som söker chefsjobb eller andra ansvarsbefattningar underlag för reflektion kring makt, ledarskap och etik. Författaren, Iréne Lind Nilsson, är fil.dr i pedagogik. Hon har tidigare varit utbildare och chef i kommunal förvaltning, projektledare på IPF i Uppsala samt tjänstgjort som universitetslektor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,56 MB

FILNAMN: Söker du makt? : fundera på dina drivkrafter.pdf

ISBN: 9789198203066

FÖRFATTARE: Iréne Lind Nilsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Säljspeed för Stjärnsäljaren - Den optimala säljboosten ...

Individualistisk drivkraft - som strävar efter makt, ... Detta är som sagt ett konkret exempel men du kan själv laborera och fundera ut vilken din personlighet är och vad du själv har för drivkraft och utifrån det kan du dra egna paralleller om varför du gör ... desto enklare är det ju och ändra på sådant som du vill ändra på.

Jobbet & Livet - ERIK FORS-ANDRÉE

Men för dig som söker jobb finns en stor risk med att bara rikta blicken mot de arbetsgivare som toppar listorna. Det är inte alls säkert att deras kultur matchar de värderingar och drivkrafter som du själv har. - Hur du trivs kan påverka både din prestation och hur länge du stannar på en arbetsplats.

RELATERADE BÖCKER