Opium

Opium-boken skrevs 2017-12-07 av författaren Staffan Nordstrand. Du kan läsa Opium-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Staffan Nordstrand.

Rsfoodservice.se Opium Image

Första gången Eva och Fredde träffas är i baren på hotell Malmen i Stockholm. Då vet hon ingenting om Freddes kopplingar till Stockholms undre värld. De tillbringar tre intensiva dygn tillsammans, sedan föreslår han en resa till Thailand.Eva låter sig luras av löften om paradiset. Resan visar sig bli starten på en livsomvälvande relation baserad på lögner och hemligheter. Hon blir snart indragen i Bangkoks smutsigaste vrår med droger och kriminalitet.Hemma i Sverige blir Lena, Evas bästa vän, fundersam. Hon börjar undersöka Freddes förflutna, men också Evas. Något som leder till att även hon blir indragen i ett händelseförlopp som eskalerar bortom all kontroll. Samtidigt inträffar två mord på prostituerade som Fredde får svårt att förklara.I spänningsromanen Opium skildras en mörk del av verkligheten som Staffan Nordstrand ställdes inför under sin tid som byggledare i Asien. Bakom boken ligger fyra års noggrant researcharbete, författaren har själv suttit på en bergstopp i den Gyllene Triangeln och skurit kapseln som dagen efter bildat den latex som blir opium och senare heroin.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,79 MB

FILNAMN: Opium.pdf

ISBN: 9789176293898

FÖRFATTARE: Staffan Nordstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Opium (perfume) - Wikipedia

Opium dens were places where opium could be bought and sold, and were also found worldwide, especially in Southeast Asia, China and Europe. In the U.S. in the 1800's, opium dens sprang up in the west, such as in San Francisco's Chinatown, and spread east to New York.

Opium | Definition of Opium at Dictionary.com

Vallmoblomman som är ursprunget för drogen opium. De flesta känner till att opium är en drog som är olaglig i Sverige men det är inte alla som vet att opiumet faktiskt används som råvara för framställning av det morfin, och andra smärtlindrande mediciner, som används inom sjukvården.

RELATERADE BÖCKER